Binlerce aileye Ramazan desteği

BİNLERCE AİLEYE RAMAZAN DESTEĞİ

Altındağ Belediyesi, Altındağlı ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Altındağ’daki 10 bin 100 aileye Ramazan ayı için destekte bulunuldu.

Altındağ Belediyesi, ihtiyaç sahibi 7 bin 500 aileye içerisinde temizlik ve hijyen malzemelerinin bulunduğu kolileri ulaştırırken, 2 bin 600 aileye ise 125 TL’lik alışveriş kartı verildi. 

 “KİMSENİN HAKKI KİMSEYE GEÇMİYOR”

Altındağ’da hiç kimsenin yalnız olmadığının altını çizen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, yardımların ulaştırılma süreci hakkında bilgi verdi. Yardım başvurularının titizlikle incelendiğini söyleyen Balcı, “Bize yardım için başvurulduğunda, oldukça detaylı ve titiz bir inceleme süreci başlıyor. Başvuru sahipleri, kimsenin hakkı kimseye geçmesin diye titizlikle inceleniyor. Yardımları rastgele değil, ihtiyaç sahibinin gereksinimlerine göre yapıyoruz. Yüzleri güldürebiliyor, kalpleri kazanıyorsak ne mutlu bize…” dedi. Balcı, Ramazan ayı süresince de, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmayı sürdüreceklerini de sözlerine ekledi. 

KOLİLER KAPIDAN TESLİM

Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması konusuna da büyük özen gösterdiklerini ifade eden Balcı, “Tüm koruyucu önlemleri almış olan ekiplerimiz, yardım kolisini ihtiyaç sahibi ailelerin evine, kapıdan teslim ediyor. Sosyal mesafe kuralına dikkat ediyor, vatandaşlarımızın ve ekiplerimizin hijyen kurallarına uymasına çok dikkat ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli…” dedi.


Yorum Gönder

Yorumlar