Çölyak hastası minik Erva’ya doğum günü sürprizi

ÇÖLYAK HASTASI MİNİK ERVA’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Vefa Sosyal Destek Grubu Mamak'ta, Koronavirüs tedbirleri kapsamında evinde kalan ihtiyaç sahibi vatandaşlara, yardım kolilerini ulaştırmaya devam ediyor.

Ekmek, su ve kuru gıda malzemelerinden oluşan kolileri evlere götüren ekipler, doğum günü olduğunu öğrendikleri 6 yaşındaki Çölyak hastası minik Erva’nın kapısını da çaldı. 

Glutensiz pasta ve bir çiçekle eve giden Vefa Sosyal Destek Grubu, küçük kızın doğum gününü kutladı. Karşısında doğum günü pastası ve Vefa Destek Ekibini görünce çok şaşıran minik Erva, pastadaki mumu üfledi. Anne Tuğba Gümüş de bu sürpriz karşısında çok şaşırdıklarını belirterek teşekkür etti.


“HEMŞEHRİLERİMİZİN 7 GÜN 24 SAAT EMRİNDEYİZ”

Yardıma ihtiyacı olan vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise, Vefa Destek Grubu’nun bir telefon kadar yakın olduğunun altını çizdi. Köse, “Kurumlarımızla iş birliği içerisindeyiz. Vefa Destek Grubu ile Mamaklı hemşehrilerimize bir telefon kadar yakınız. Belediye olarak konuyla ilgili gerekli tedbirlerimizi aldık. Sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üstü büyüklerimiz ile kronik rahatsızlığı olanların ve ihtiyaç sahibi tüm hemşehrilerimizin 7 gün 24 saat emrindeyiz" dedi.


Yorum Gönder

Yorumlar