Mustafa Kılıç Ayancık Benim ilk Aşkımkitabını İmza Gününde Tanıttı..

MUSTAFA KILIÇ "AYANCIK BENİM İLK AŞKIM"KİTABINI İMZA GÜNÜNDE TANITTI..

Pandemi döneminde kitabına yaşadıklarını aktaran Mustafa Kılıç okurlarıyla imza gününde buluştu.

İmza gününde Mustafa Kılıç’a yoğun ilgi

Ankara’da yaşayan Emekli Hava Astsubay Mustafa Kılıç, pandemi sürecinde yazdığı, ilk görev yeri Ayancık’ta kendi yaşadıklarından izler taşıyan “Ayancık/Benim İlk Aşkım” adlı kitabını Ayancık Yaman Okay Parkı’nda açılan standa imzaladı. Dört gün süren imza günü büyük ilgi görürken, Mustafa Kılıç’ın standındaki Ayancıklı kitapsever kalabalığı hiç eksilmedi.

Emekli Hava Astsubay Mustafa Kılıç, pandemi sürecinde Ankara’daki evinde kaleme aldığı 'Ayancık/Benim İlk Aşkım' kitabının Ayancık’ta halka açık düzenlenen imza günü etkinliğinde okurlarıyla buluştu. 

Ayancık/Benim İlk Aşkım kitabının Yaman Okay Parkı’nda dört gün süren tanıtım ve imza günü etkinliği Ayancık Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlendi. Kitap satışından elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi bir kız öğrenciye verileceği açıklanan imza günü etkinliğine katılan ve her türlü desteği esirgemeyen Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya’nın da aralarında bulunduğu her yaştan Ayancıklı tarafından büyük ilgi gördü.
Kitap satışından elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi bir kız öğrenciye verileceği açıklanan imza günü etkinliğine katılan ve her türlü desteği esirgemeyen Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya’nın da aralarında bulunduğu her yaştan Ayancıklı tarafından büyük ilgi gördü.

İlham Yeri Ayancık..

Unutamadığı ilk görev yeri Ayancık’ta yaşadıklarından yola çıkarak kaleme aldığı  ‘Ayancık/Benim İlk Aşkım’ kitabını okurlarına imzalayan Kılıç, kitap satışından elde edilen gelirin, kitabın baskı masrafı çıktıktan sonra Ayancık’ta ihtiyaç sahibi bir kız öğrenciye verileceğini  belirterek, şunları aktardı: “Hava astsubay olarak ilk görev yerim, Sinop / Ayancık Hava Radar Mevzi Komutanlığı oldu. Güzel yaşanmışlıklarla gençliğimin geçtiği Ayancık’ı unutamadım. Beş yıl kaldığım Ayancık’ta hem asker olarak, hem de küçük bir kasabada yaşadıklarımdan ve deneyimlerimden yola çıkarak biriktirdiklerimi, dostlarımla,  toplumla olan etkileşimim üzerine edindiğim düşüncelerimi 41 yıl sonra bu anı kitabı ile paylaştım. Ayancık’a olan sevgim ve mesleğime olan saygımı unutulmaz yapmak, Ayancık’a vefa borcumu,  görev ve sorumluluklarımı ödemek istiyordum. Bana mutlu ve nostaljik çok güzel anlar yaşatan Ayancık yıllarımı kaleme aldığım, güzel beş yılı içinde barındıran ‘Ayancık Benim İlk Aşkım’ anı kitabımı okurla paylaşmak, geleceğe aktarmak benim için büyük bir mutluluk oldu.”

İmza günü organizasyonundan oldukça mutlu olduğunu belirten Kılıç, “Bir yazar olarak bugün bana gösterilen ilgi ve sevgiyi, sevinci, coşkuyu hiçbir zaman unutmayacağım. Sevdiğim dostlarımla imza günü vesilesiyle Ayancık’ta bir arada olmak, anıları tazelemek bana büyük mutluluk verdi. İmza günü etkinliğimize ev sahipliği yapan ve önemli katkılar sunan Ayancık Belediye Başkanı Sayın Hayrettin Kaya başta olmak üzere, Belediye Meclis Üyesi değerli dostum Seyfi Özer ve ADD Ayancık Şube Başkanı Erdoğan Erkaymaz'a, imza gününe katılarak ilgi ve desteklerini esirgemeyen ve misafirperverliğin en güzel örneğini gösteren ismini sayamayacağım kadar çok gönül dostlarımın her birine ayrı ayrı  çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder

Yorumlar