TTB: Yasamızı sümen altı edercesine TBMM’de oyalayanlar rahat mı?

TTB: YASAMIZI SÜMEN ALTI EDERCESİNE TBMM’DE OYALAYANLAR RAHAT MI?

TTB, Kasım ayında 63 sağlık çalışanının Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. TTB Merkez Komite üyesi İbrahim Akkurt, “Kasım ayı sağlıkçılar için kıyım ayı oldu.” dedi.

TTB sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak Kasım ayı içerisinde 17’si doktor olmak üzere toplam 63 sağlık çalışanının COVID-19 nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Koronavirüsün meslek hastalığı olarak kabul edilmesi gerektiğini belirten Dr. İbrahim Akkurt ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Kasım ayı sağlıkçılar için de kıyım ayı oldu; tüm kayıplarımızın yüzde 28.8’ini(17’si hekim olmak üzere 63 sağlık çalışanımızı) Kasım’da kaybettik, şu ana kadar 218 ailemizin ocağı söndü… Sağlıkçının çığlığını duyan var mı? Yasamızı sümen altı edercesine TBMM’de oyalayanlar rahat mı?”


Yorum Gönder

Yorumlar

", "author": { "@type": "Person", "name": "Kanal Ankara Haber" }, "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Kanal Ankara", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://www.kanalankara.tv/assets/img/logot.png", "width": "768", "height": "400" } } }