Yenimahalle sokaklarında temizlik çalışması

YENİMAHALLE SOKAKLARINDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Yenimahalle Belediyesi ekipleri, Koronavirüs sebebiyle ilçe genelinde tüm ana cadde, bulvar ve ara sokaklarda ilaçlama ve yıkama işlemi gerçekleştirdi.

İlaçlı ve sabunlu su kullanarak 4 tanker ve 20’den fazla personelle ilçe genelinde aralıksız yıkama ve ilaçlama çalışması yürüten Yenimahalle Belediyesi ekipleri, Yenimahalle genelinde ana caddeler ve sokaklarda sürekli ilaçlı yıkama işlemi gerçekleştiriyor.


İKİ BASİT KURAL: EVDEN KALMAK VE TEMİZLİĞE DİKKAT ETMEK

Yenimahalle’de Koronavirüs’e karşı yürütülen temizlik ve dezenfekte işlemlerinin aralıksız sürdüğünü belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Koronavirüs’ün ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana bütün birimlerimizi seferber ederek, aralıksız olarak dezenfekte ve ilaçlama faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Vatandaşın yoğun kullandığı ve temasın fazla olduğu noktaların yanında kamu hizmet binaları, bankamatik noktaları, taksi durakları gibi birçok alanda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Cadde ve sokaklarda da ayrıca yetkili birimlerimiz yıkama işlemi gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın da bu süreçte evlerinden çıkmaması ve temizlik kurallarına dikkat etmesi büyük önem ifade ediyor” dedi.


Yorum Gönder

Yorumlar